ميراث آريا(chtn) - مازيار حسيني با اشاره به برنامه جامع کاهش خطرپذيري لرزه اي شهر تهران گفت: در اين راستا سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران با مصوبه شوراي شهر تهران به عنوان مدير طرح، تهيه و تدوين برنامه تفصيلي جهت عملياتي کردن اين پروژه را بر عهده دارد.

رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران ضمن معرفي اهداف طرح، سابقه شکل‌گيري و فرايند تصويب و اجرايي شدن آن گفت: در اين مصوبه نسبت به سه محور اصلي توجه شده است، يک محور به ساخت و ساز شهر و توسعه آتي آن نظر دارد تا نسلهاي بعدي دچار مشکل نشوند.

وي افزود: محور ديگر به کار و تلاش براي بهبود وضعيت موجود معطوف است که در سه شاخه اصلي طراحي شده است. نخست بحث زيرساختها است، به عنوان مثال امروز اکثر ساختمانهاي نوساز به آسانسور مجهز هستند و از اين رو بايد از مقاومت و قابليت لازم برخوردار باشد تا اعتماد لازم ايجاد شود. از سوي ديگر ساختمانهاي حساس و حياتي شهر بايد از امکان ارائه خدمات بدون وقفه به مردم برخوردار باشند.

رئيس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران خاطر‌نشان کرد: محور سوم به بهبود شرايط ساختمانهاي مسکوني باز مي‌گردد، بسياري از ساختمانها در شهر فرسوده نيستند اما فاقد استحکام لرزه‌ اي هستند که بايد براي آنها چاره ‌انديشي شود.

حسيني افزود: نکته مهم ديگر که شايد کمتر به آن توجه شده در نظر گرفتن نگاه اجتماعي و انگاره شهروندان است چرا که مصرف کننده اين طرح اجتماع و جامعه است. در اين حوزه برنامه‌ريزي فرهنگي با هدف متحول‌سازي نگاه شهروندان ضروري است.

وي بابيان اينکه نتيجه هر فعاليتي در اين طرح به شهر تهران برمي‌گردد، گفت: نگاه سازمان به موضوع، بخشي و صنفي نيست و علت‌ آن شايد به فرابخشي بودن موضوع مديريت بحران باز‌مي‌گردد. سازمان در کار تخصصي خود با بيش از 30 سازمان و نهاد تعامل دارد و شايد قانونگذار به علت تجربه کار کردن با دستگاههاي متعدد اين سازمان را به عنوان نهاد هماهنگ کننده و محوري موضوع انتخاب کرده است
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388100219